Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 17 de desembre de 2015

EL CULTURAL DE TERRASSA

Bar-restaurant El Cultural 

Pugem per la Rambla d'Ègara, passem per davant del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya ubicat en el Vapor Aymerich, Amat i Jover, el carrilló del museu toca les campanades de les nou de la vesprada, deixem la façana del museu, travessem l'encreuament de la Rambla d'Ègara amb el carrer Gabriel Querol i arribem al Centre Cultural de Terrassa, just a la cantonada ens topem amb les vidrieres i la terrassa del recent inaugurat restaurant, El Cultural.

Façana Bar Restaurant El Cultural, Ramba d'Ègara, 324
Foto: AF Jordi Plana

Carrilló del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa
Foto: AF Jordi Plana

Accés al Centre Cultural Terrassa. Foto: AF Jordi Plana

Accés al restaurant per la Sala d'exposicions del Centre Cultural
Foto: AF Jordi Plana
  Menjador del Restaurant el Cultural. Foto: AF Jordi Plana


El restaurant que va ser inaugurat el dia 5 de desembre d'aquest any, és obra de l'arquitecte Jan Baca que va ser un dels arquitectes que van bastir el Centre Cultural de Terrassa, des del punt de vista arquitectònic destaca la claraboia central del menjador interior.

Les taules mantenen la distància correcta entre elles i les cadires són còmodes. 

La relació qualitat preu es bona en els menús de 20 i 25 euros, però la meitat dels segons plats del menú del sopar presenten suplements que disparen el preu. 

El pa i el vi dels menús mantenen uns mínims de qualitat que és d'agrair.

En relació a les postres del menú són correctes en relació a les diferents opcions que s'ofereixen.
 
En uns dies que la carn processada ha caigut en desgràcia, destacaria el bon sabor i aspecte de les hamburgueses. Avui dia és difícil trobar una hamburguesa ben cuinada, tot i que sembla que hauria de ser fàcil.Hamburguesa del Restaurant El Cultural. Foto: AF Jordi PlanaSi del Cultural s'ha de destacar alguna cosa en particular, és la Cuina d'en Lluís Rístol i el local, que de fet és el més important, però si vol ser un referent com el Rístol de Viladecavalls. En definitiva El Cultural és una bona oferta gastronòmica que ben segur tindrà un gran recorregut.TERRASSA UNA CIUTAT PER CONÈIXER I PER GAUDIR-LA 

Jordi Plana i Nieto
Ex-regidor de l'Excel·lentíssim
Ajuntament de Terrassa
1987-2011
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada